Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Дивовижне поруч з аеропортом: поїздка до Флоренції та Болоньї зі Львова лише за 56€!

Використовуємо хороші ціни на від Ryanair і автобусних перевізників і вирушаємо в захоплюючу подорож до Флоренції! На зворотньому шляху у вас буде час погуляти по Болоньї та Кракову. У листопаді.

Якщо аеропорт розташований поруч з містом, особливо популярним — то зовсім не обов’язково їхати з нього тільки в це місто. Придивіться, навколо можуть бути ще більш цікаві місця! Наприклад, місто Флоренція.

А між тим, Флоренція — одна з перлин в намисті найкрасивіших міст Італії. Розташована вгорі італійського чобітка, Флоренція є столицею Тоскани.

Місто вдало поєднує в собі дух великого минулого (тут аж ніяк не можна ступити ані кроку, не потрапивши на яке-небудь історично значиме місце) і атмосферу живого і динамічного сучасного міста з відмінною кухнею, шопінгом і купою можливостей для розваг.

Як туди дістатися? Дуже просто!

Дати: 16-22 листопада

Необхідна віза або біометичний паспорт.

Спочатку їдемо зі Львова в Краків на автобусі East West Euroline за 3 євро.

Приклад бронювання 16 листопада Львів — Краків за 3 євро:

Виліт рано вранці, тому по приїзду одразу їдемо в аеропорт.

Приклад бронювання у два боки 17-22 листопада Краків — Болонья за 36.6 євро (159 злотих):

Прилетіли? Молодці. Зразу рушаємо на автобусі фірми Flixbus до Флоренції, тому що на зворотньому шляху виліт у Краків теж вранці, тому більш логічно подивитись Болонью після Флоренціі, щоб нікуди не поспішати.

Приклад бронювання у два боки 17-19 листопада Болонья — Флоренція за 14 євро:

Ну і після прильоту у Краків у вас ще буде час, щоб погуляти по місту та завітати у ваші улюблені місця.

Приклад бронювання 22 листопада Краків — Львів за 3 євро:

До вартості входить тільки ручна поклажа.

Квитки ви можете придбати на сайті Flixbusewe.uaRyanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.