Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Дивовижне поруч з аеропортом: поїздка зі Львова в Меммінген і замок Нойшванштайн лише за 30€ туди-назад! Березень.

Ви точно бачили цей замок на картинках, зошиті або щоденнику, так що у вас є чудова можливість потрапити туди і побачити все своїми очима. Заодно буде привід подивитися Меммінген. :)

Меммінген це місто з населенням трохи більше 40 тисяч, яке ніби зійшло зі сторінок книжки з казками братів Грімм чи Андерсена.

Різнокольорові, ніби лялькові, будиночки з гострими трикутними дахами, чисті вулички та просто мультиплікаційно-яскрава центральна площа.

Замок Нойшванштайн.

Поблизу містечка Фюссен, неподалік від австрійського кордону, розташовується величний замок Нойшванштайн.

Практично кожен з нас, переглядаючи красиві картинки в інтернеті, напевно не раз натикався на фотографії з цим замком. Дійсно, замок в реальності не поступається своїм видом в графічних зображеннях. Замок Нойшванштайн просто зачаровує з першої секунди знайомства і ніби ширяє над неприступними горами.

Дати: 27-31 березня

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт.

Спочатку летимо зі Львова до Меммінгена.

Приклад бронювання у два боки 27-31 березня Львів — Меммінген за 20 євро:

Після знайомства з містом, наступного ранку вирушаємо в замок. Добиратися будемо на автобусі до міста Фюссен. Час в дорозі близько години. Квитки можна придбати на сайті Flixbus

І звичайно ж ви можете обрати інший день відправлення, щоб не переривати огляд Меммінгена. Або наприклад затриматися у Фюссені, щоб насолодитися краєвидами.

Приклад бронювання у два боки 29 березня Меммінген — Фюссен за 10 євро:

Після того, як ви приїхали в Фюссен, вам необхідно потрапити в туристичний центр, який єдиний продає вхідні квитки в замки, знаходиться метрах в 500 від автобусної зупинки. Там же вам підкажуть о котрiй годинi i на якому автобусі краще виїхати до замку. Варто зазначити, що до замку близько 5 км, тому якщо у вас буде гарний настрій, ви зможете прогулятися пішки по мальовничому маршруту. :)

Придбати квитки можна на сайті Flixbus, ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Поделиться

Comments are closed.