Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Ernest Airlines: прямі рейси з України в Італію усього від 76€ туди-назад! (вересень-березень)

Летимо вдосконалювати свої навички італійсьої мови та поїдання піци! У продажу квитки в Італію з Києва та Львова — за все від 37 євро в одну сторону або від 76 євро туди-назад! Безліч дат до березня 2019.

Отже, в системі бронювання авіакомпанії Ernest Airlines з’явилися дешеві квитки з Києва та Львова в Італію: всього від 76 євро туди-назад. Переліт в одну сторону буде коштувати всього від 37 євро! Злітати за такою ціною можна в Рим, Мілан, Неаполь і Болонью. Всі рейси прямі.

Дати: з кінця вересня до кінця березня.

Квитки: на сайті Ernest Airlines.

Приклад бронювання квитків Київ — Мілан — Київ, 22-25 жовтня, усього за 76 євро:Приклад бронювання квитків Київ — Болонья — Київ, 24-27 листопада, усього за 84 євро:Приклад бронювання квитків Львів — Венеція — Львів, 8-15 лютого, усього за 84 євро:Приклад бронювання квитків Львів — Мілан — Львів, 11-15 грудня, усього за 84 євро:Де вигідно жити в Італії?

Шукати житло зручніше через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.