Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Готель 5* у Дубаї всього 16€ за ніч з людини! (серпень-вересень)

Вигідна пропозиція для відпочинку в Еміратах: номер у 5* готелі в Дубаї можна зняти за дуже приємною ціною! Багато дат з серпня по вересень.

Отже, пропозиція надійшла від готелю Park Regis Kris Kin Hotel Dubai. Ніч у двомісному номері 5-зіркового готелю обійдеться всього у 16 євро з людини (або 31 євро за двох) при проживанні в серпні-вересні! Готель розташований недалеко від центру, на таксі не більше 5-7 хвилин від Бурж Халіфа. У номері готелю є все необхідне для комфорту, в тому числі затишні ліжка та бездротовий інтернет.

Зверніть увагу, дана пропозиція дійсна за умови проживання двох осіб.

Дати: різні числа серпня-вересня;

Бронювання готелю: на сайті HotelsCombined.

Фото готелю:Приклад бронювання двомісного номеру у Дубаї, 13-14 вересня, усього за 16 євро (31 євро з людини):Якщо раптом вам не підходить такий варіант готелю, спробуйте знайти житло своєї мрії через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.