Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Катовіце, Амстердам і Бейрут зі Львова усього від 194€ туди-назад! (грудень)

Підібрали для вас цікавий варіант подорожі: Польща, Нідерланди та Ліван зі Львова по дуже вигідній ціні! Вже у грудні.

Пост-індустріальна Польща, затишні Нідерланди та чаруючий Ліван — вже тут, у нашій новій добірці зі Львова!

Маршрут наступний: Львів — Катовіце — Амстердам — Бейрут — Амстердам — Катовіце — Київ.

Дати: 1 — 13 грудня. Доступні інші дати, перевіряйте потрібні вам числа та напрямки.

Віза: для Польщі та Нідерландів — шенгенська віза або наявність біометричного паспорта для безвізового відвідування, для Лівану достатня наявність закордонного паспорту: при в’їзді в країну з метою туризму до 30 днів віза купується на місці прибуття — вартість її приблизно 17$.

Увага! У зв’язку з політичними конфліктами у в’їзді в країну може бути відмовлено туристам, які мають в своїх паспортах будь-які позначки про відвідування Держави Ізраїль.

Детальний маршрут подорожі виглядає наступним чином:

  1. Львів — Катовіце. 1 грудня телепортуємось з міста Лева у Катовіце літаком компанії Wizz Air усього за 299 гривень /9,5 євро (269 гривень/8,5 євро для членів Wizz Discount). Квитки на сайті авіакомпанії.
  2. Катовіце — Амстердам. Гуляємо 3 дні по Катовіце — найбільш недооціненому пост-індустріальному містечку, що є своєрідним центром польської промистловості та музичної культури. Якщо раптом у Катовіце ви побачили все, що можна побачити, можна відвідати Краків, проїхавшись автобусом UniBus туди-назад усього за 6,5 євро (квитки на сайті перевізника). І вже 4 грудня о 18:45 летимо в Амстердам літаком компанії Transavia за 19 євро. Квитки на сайті Transavia.
  3. Амстердам — Бейрут. Снідаємо «чарівними» мафінами в Амстері та вже в обід 6 грудня летимо на 3-денний відпочинок у столицю Лівану! Transavia пропонує приємну ціну на квитки туди-назад- усього 125 євро, придбати їх можна тут.

Наступні дії повторюємо «дзеркально»:

  • Бейрут — Амстердам. З 9 по 11 грудня маємо шанс ближче познайомимось з Нідерландською столицею: милуємося атмосферними вуличками, каналами, катаємось на велосипедах і шукаємо дух свободи.
  • Амстердам — Катовіце. 11 грудня за 29 євро літаком компанії Transavia повертаємось у Польщу. Квитки на сайті Transavia.
  • Катовіце — Львів. До 13 грудня знову відпочиваємо у Катовіце, насолоджуємося спогадами з Нідерландів та Лівану і повертаємось у Львів літаком Wizz Air усього за 459 гривень/14,5 євро (269 гривень/8,5 євро для членів Wizz Discount). Або чекаємо ще 2 дні і 15 грудня летимо усього за 299 гривень/9,5 євро (269 гривень/8,5 євро для членів Wizz Discount). Квитки на сайті авіакомпанії.

Приклад бронювання квитків Львів — Катовіце — Львів, 1 — 13 грудня, усього за 26,5 євро:Приклад бронювання квитків Катовіце — Амстердам — Катовіце, 1 — 13 грудня, усього за 48 євро:Приклад бронювання квитків Амстердам — Бейрут — Амстердам, 1 — 13 грудня, усього за 125 євро:Приклад бронювання квитків Катовіце — Краків — Катовіце, 1 — 3 грудня, усього за 6,5 євро:Де вигідно жити протягом подорожі?

Шукати житло зручніше через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.