Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Киів або Львів — Гданьск — Олесунн — Львів лише за 37€ туди-назад для клубу! Для всіх 63€. Листопад-грудень.

Летимо в найкрасивіщі міста Польщі та Норвегії! Гарна можливість зробити собі бюджетне знайомство з північною країною, щоб обов’язково повернутись туди ще.

Завдяки авіокомпанії Wizz Air можна влаштувати собі невелику подорож до польского Гданьска та чарівного міста Олесунн, що знаходиться у Норвегії.

Звичайно, ця підбірка не орієнтована на те, щоб влаштувати грандіозне турне Норвегією з оглядом всіх природніх пам’яток, але дозволить вам познайомитись з найкрасивішим містом цієї прекрасної країни.

Дістатись можна з Київа та Львова, але повертатися все одно у Львів. Якщо будете летіти з Київа, то у вас буде більше часу, щоб подивитися Гданьск та сусіднє місто Сопот.

Дати: для вильоту з Києва 27.11-03.12, для вильоту зі Львова 30.11-03.12

Необхідна шенгенська віза або біометричний паспорт.

Ціни представлені для володарів Wizz Discount Club. Для всіх на 26 євро більше.

Приклад бронювання Київ — Гданьск за 8 євро (269 грн):

Приклад бронювання Львів — Гданьск за 8 євро (269 грн):

Приклад бронювання Гданьск — Олесунн без клубу за 9 євро (39 злотих):

Приклад бронювання Олесунн — Гданьск за 10 євро (99 крон):

Ви повертаєтесь ввечорі, а виліт до України рано вранці, тому більш доцільно погуляти містом, а потім чекати вильоту в аеропорту.

Приклад бронювання Гданьск — Львів за 10 євро (44 злотих):

До вартостi квитка включена тiльки ручна поклажа.

Квитки можно придбати на сайті Wizz Air.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegramабо Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.