Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Краків та Марсель в одній поїздці з України всього від 42€ туди-назад! (жовтень)

Перлини Польщі та Франції в одній подорожі з України вже цього жовтня за дуже приємною ціною. Поїхали!

У базі компанії Ryanair з’явилась вигідна пропозиція на польоти з Кракова у Марсель і назад: восени цього року з чарівного Кракова можна злітати туди-назад у найбільше портове місто Франції усього за 34 євро! А до Кракова з України можна дістатися усього за 100 гривень в одну сторону або за 9 євро в обидві сторони! Про те, як скористатись цими пропозиціями написали для вас тут:

Зверніть увагу, у вартість авіаквитків входить лише ручна поклажа, інші послуги оплачуються додатково.

Дати: різні числа жовтня

Придбати авіаквитки можна на сайті Ryanair.

Приклад бронювання квитків Краків — Марсель — Краків, 5-15 жовтня, усього за 148 злотих (34 євро):Де жити у Кракові та Марселі?

Шукати житло зручніше через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.