Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Летимо у листопаді зі Львова в Братиславу усього від 37€ туди-назад (20€ для членів клубу)!

Власний «Євротур»: переліт зі Львова у Братиславу і назад за дуже привабливою ціною. А члени Wizz Discount можуть злітати ще дешевше! Різні дати листопада.

У базі авіакомпанії WizzAir з’явились вигідні квитки на рейси Львів-Братислава-Львів. Злітати туди-назад до затишної словацької столиці можна всього від 37 євро! А члени Wizz Discount можуть злітати усього за 20 євро! Відвідати Братиславу варто, принаймні, щоб порівняти сюжет відомої комедії «Євротур» із реальністю. І, звісно ж, це місто — чудовий старт справжнього євротуру.

Зверніть увагу, що в ціні тільки ручна поклажа, додаткові послуги оплачуються окремо.

Дати: різні числа листопада (перевіряйте необхідні вам дати і ціни);

Віза: шенгенська віза або наявність біометричного паспорта для безвізового відвідування;

Квитки: на сайті WizzAir.

Приклад бронювання квитків Львів — Братислава — Львів, 20-22 листопада, усього за 37 євро:

 

Де вигідно жити у Братиславі?

Шукати житло зручніше через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.