Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Летимо з Києва у Мілан усього за 56€ туди-назад! (листопад-лютий)

3-денний вікенд з компанією Ryanair: переліт з Києва у Мілан і назад із невеличкою пересадкою у Познані за дуже привабливою ціною! Різноманітні дати восени та взимку.

У базі авіакомпанії Ryanair з’явились вигідні квитки на рейси Київ-Познань-Київ та Познань-Мілан-Познань. Склавши такий маршрут, можна зробити собі вихідні в Мілані, витративши на переліт із Києва всього 56 євро!

Квитки за даною ціною та напрямком доступні з листопада по лютий, наприклад, 24-27 листопада, 1-4 грудня, 12-19 лютого. Перевіряйте необхідні вам дати і ціни.

Зверніть увагу, що в ціні тільки ручна поклажа, додаткові послуги оплачуються окремо.

Дати: різні числа листопада-лютого;

Віза: шенгенська віза або наявність біометричного паспорта для безвізового відвідування;

Квитки: на сайті Ryanair.

Приклад бронювання квитків Київ — Познань — Київ, 24-27 листопада, усього за 29 євро:Приклад бронювання квитків Познань — Мілан — Познань, 24-27 листопада, усього за 122 злотих (27 євро):Де вигідно жити у Мілані?

Шукати житло зручніше через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.