Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Львів — Дюссельдорф лише за 9.99€ в один бік або 19.99€ у два боки! Січень.

Гарна ціна за переліт від ірландського лоукоста Ryanair! Квиток з України до Німеччини буде коштувати лише 9.99 євро за переліт в один бік!

У авіакомпанії Ryanair є непоганий варіант для відвідування міста Дюссельдорф — ціна за переліт в один бік буде коштувати лише 9.99 євро, та 19.98 євро у два боки.

Зверніть увагу, що за трансфер з аеропорту до міста Дюссельдорф необхідно буде заплатити 15 євро за проїзд в один бік.

Або можно використовувати цей аеропорт як пересадочний пункт та летіти кудись далі, адже час прильоту днем та напрямків з цього аеропорту достатньо.

Дати: різні дати у січні

Необхідна віза або біометричний паспорт для безвізового відвідування.

Приклад бронювання у два боки 16-20 січня Львів —  Дюссельдорф  за 19.98 євро:

Приклад бронювання у два боки 18-23 січня Львів —  Дюссельдорф  за 19.98 євро:

Приклад бронювання у два боки 25-30 січня Львів —  Дюссельдорф  за 19.98 євро:

В ціну входить провезення ручної поклажі, всі додаткові послуги (зареєстрований багаж, харчування на борту) сплачуються окремо.

Квитки можно придбати на сайті авіакомпаніі Ryanair.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян), vandrouki.asia (дешеві перельоті з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.