Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Львів — Варшава — Баден-Баден — Страсбург лише за 49€! Жовтень-листопад.

Попити мінеральної водички, прийняти грязьові ванни, а потім походити по місту, центр якого занесений до списку спадщини ЮНЕСКО? Чому б і ні. Хоча можна і без грязьових ванн. :)

Отже, комбінуючи квитки авіакомпанії Ryanair і автобусного перевізника Flixbus вирушаємо до Варшави, Баден-Бадена і Страсбурга.

До Варшави будемо діставатися за допомогою автобусного сервісу Басфор.

Що стосується двох останніх міст, Баден-Баден це курортне місто, розташоване в Німеччині і воно відоме своєю цілющою мінеральною водою і грязьовими джерелами. Будемо оздоровлювати свій організм!

Страсбург — старовинне, затишне місто у Франції на кордоні з Німеччиною, що змішав в собі культуру і архітектуру двох цих країн. До речі, історичний центр міста внесений до списку об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, так що вас він точно не залишить байдужим.

Дати: 24 жовтня — 2 листопада

Необхідна віза або біометичний паспорт.

Приклад бронювання 24 жовтня Львів — Варшава за 11 євро (350 гн):

Приклад бронювання у два боки 26.10-2.11 за 16.8 євро (73 злотих):

Приклад бронювання 2 листопада Варшава — Львів за 11.5 євро (375 гн):


Приклад бронювання у два боки 28 жовтня — 1 листопада Баден-Баден — Страсбург за 10 євро (330 грн):

Квитки ви можете придбати на сайті busfor.ua, Flixbus ,Ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.