Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Мандрівка на море в Болгарію зі Львова всього за 41€ у два боки! (літаком та автобусом)

Чудовий варіант відпочити і відкрити для сeбe європeйську країну на Чорному морі — Болгарію. Авіаквитки всього за 22 євро, трансфери 19 євро!

Поблизу з Галичиною, у Польщі, є декілька аеропортів, з якіх лоукосты вільно виконують десятки рейсів та пропонують авіаквитки за дуже низькими цінами. Наприклад, Ryanair — злітати з Жешува в Бургас навесні можна всього за 22 євро (96 PLN) у два боки!

Приклад бронювання на сайті Ryanair.com (28.03 — 04.04):

До Жешува можна дешево доїхати автобусом зі Львова (від 3 до 13 євро в один бiк), отже, дорога Львiв – Жешув – Львiв на 28.03.2018 – 04.04.2018 будe коштувати 19 євро! Квитки можна придбати онлайн або запитати у касі автовокзалу.

Приклад бронювання на сайті Busradar.com:

Разом за всю подорож виходить 41 євро!

Де знайти проживання на час подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни по десятку систем бронювання. Ми їм регулярно користуємося і вкрай задоволені :)

Хочете першими дізнаватися про цікаві акції?

Хочете отримувати інформацію про акції першим? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, оповіщення в Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Ще більше акцій можна знайти на сайті vandrouki.by, якщо Ви з Росії — Вам напевно буде цікавіше сайт vandrouki.ru, а для жителів Центральної Азії у нас є vandrouki.asia.

Приємних подорожей!

Поделиться