Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


МАУ скоротить кiлькiсть рейсiв до Європи, але збiльшить до Азiï.

Авiакомпанiя оголосила про переорiєнтацiю через змiну сезону, але ж ми з вами знаааємо. :)

Взимку буде незначно скорочено частотність рейсiв на наступнi європейськi напрямки — Ларнака, Афіни, Барселона, Мадрид, Рим, Венеція, Франкфурт, Валенсiя, Алiканте, Брюссель, Рига, Копенгаген, Анкара, Мілан (Бергамо), Вільнюс, Лондон, Прага, Відень, Стокгольм та Гельсінкі.

Незначним зазнають скорочення польоти до Пекіна, Баку, Торонто, Тбiлiсi, Тель-Авіва, Єревана, Аммана і Тегерана. Також знизиться кiлькiсть польотiв до Астани та Алмати.

Проте, авиакомпанiя збiльшить кiлькiсть рейсiв до Бангкоку, до шести на тиждень i до Стамбулу, до трьох рейсiв на тиждень.

Також нас чекає новий рейс до Домiнiканськоï Республiки та Гоа.

«Рішення стосовно оптимізації зимового розкладу прийнято за підсумками ретельного вивчення потенційного попиту на окремих напрямках та оцінки економічного ефекту. Так, збільшення інтенсивності польотів між Києвом і Бангкоком в зимовий період продиктоване зростанням інтересу до цього напрямку з боку як пасажирів з України, так і туристів з Європи, які подорожують транзитом через Київ», – прокоментував рiшення віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко.

Джерело flyuia.com

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян), vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.