Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Мілан та озеро Комо в одній поїздці зі Львова лише за 61€ у два боки! Лютий.

Плануємо поіздку до Дня закоханих вже зараз! Пропонуємо вам та вашій половинці відправитися до Італії на одне з найкрасивіших озер світу — Комо! Якраз буде час щоб оглянути Мілан і заскочити в Белладжіо, Менаджо або Варенну на вибір. :)

Отже, завдяки авіакомпанії Ryanair і сервісу з пошуку автобусних квитків Басфор вирушаємо зі Львова в Мілан з відвідуванням прекрасного озера Комо! Озеро і однойменне місто, знаходяться в 45 км від Мілана і 6 км від Швейцарії. При великому бажанні, можете сходити в саму нейтральну країну світу пішки. :)

Саме озеро досить довге, тому у вас буде достатньо часу щоб оглянути найкрасивіші міста, розташовані на його берегах: Белладжіо, Менаджо і Варенна. Всі ці міста розташовані на різних берегах навпроти один одного і утворюють «золотий трикутник». Між містом Комо і цими трьома містами курсують катери і автобуси.

Добираємося через Краків. З Мілана в Комо багато разів на день курсують електрички. Приклади бронювання автобусів та потягів приведені для орієнтування в ціні, так як ще занадто рано.

Дати: 12-19 лютого

До вартостi квитка включена тiльки ручна поклажа. Всi iншi послуги сплачуються окремо.

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт для безвiзового вiдвiдування Польщi.

Приклад бронювання Львів — Краків за 14 євро (450 грн):

Приклад бронювання у два боки 13-19 лютого за 25.7 євро (112 злотих):

Приклад бронювання у два боки Мілан — Комо за 9,6 євро:

Приклад бронювання Краків — Львів за 12 євро (396 грн):

Квитки ви можете придбати на сайті trenitaliaBusfor та Ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

 

Поделиться

Comments are closed.