Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка зі Львова до «Саксонської Флоренції» лише за 33€ у два боки для клубу! Для всіх 46€. Лютий.

Не сидимо взимку вдома, а вирушаємо в захоплюючу подорож з України до «Саксонської Флоренції»! Чарівного міста, яке було майже повністю відбудовано після Другої світової війни.

Отже, комбінуючи квитки від авіакомпанії Wizz Air та автобусного перевізника Flixbus відправляємось у подорож до Дрездена!

Дрезден — одне з найвідоміших туристичних міст в Німеччині. А за мальоничістю та кількістю пам’яток, можливо й найкраще.

Місто славиться на всю Європу своєю неперевершеною архітектурою, багатими мистецькими та історичними скарбами. Крім того, завдяки вдалому розташуванню на річці Ельбі місто придбало славу «Саксонської Флоренції» і вважається одним з найкрасивіших у Німеччині.

Ціни приведені для володарів Wizz Discount Club. Для всіх на 13 євро більше.

Дати: 10-13 лютого

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт.

Спочатку летимо зі Львова в Берлін.

Приклад бронювання у два боки 10-13 лютого Львів — Берлін за 17 євро (556 євро):

Далі їдемо на автобусі фірми Flixbus до Дрездена. Час у дорозі 2.5 години.

Приклад бронювання у два боки 10-13 лютого Берлін — Дрезден за 16 євро:

Придбати квитки можна на сайті Flixbus, wizz air

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Поделиться

Comments are closed.