Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка зі Львова у Берлін та Кведлінбург лише за 48€ у два боки для клубу! Для всіх 63€.

Якщо при згадці Німеччини, у вас в голові спливають образи старовинних вуличок і красивих будиночків з дерев’яними балками, то вам дійсно потрібно вирушати в Кведлінбург!

Отже, завдяки авіакомпанії Wizz Air і автобусниму перевізнику Flixbus, вирушаємо зі Львова до Берліна та міста Кведлінбург!

Кведлінбург — старовинне місто в Німеччині, історичний центр якого внесений до списку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

І не дивно, адже центр міста буквально утиканий старими фахверковими будинками (так так, саме так називаються будинки, де дерев’яні балки красиво виступають на фасад будівлі), вік деяких з них перевалив за шість століть.

Ціни приведені для володарів Wizz Dicsount Club. Для всіх на 15 євро більше.

Дати: 20-27 лютого

Необхідна віза або наявність біометричного паспорта для безвізового відвідування.

У вартість включена тільки ручна поклажа.

Приклад бронювання у два боки 20-27 лютого Львів — Берлін за 20 євро (638 грн):

Приклад бронювання у два боки 23-26 лютого Берлін — Кведлінбург за 28 євро:

Квитки можно придбати на сайтi Wizz Air та Flixbus

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.