Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Варшава, Брюссель та Домініканська Республіка з України всього від 388€ туди-назад! (вересень-жовтень)

Розкішний відпочинок на курорті Пунта Кана і ще 2 нові країни в нашій підбірці за привабливою ціною. Підібрали спеціально для вас варіант подорожі.

Вже цієї осені можна відправитись на тижневий відпочинок у Домініканську Республіку, побачивши по дорозі столиці Бельгії та Польщі. 388 євро, 6 літаків, 12 днів пригод у нашому варіанті поїздки!

Маршрут подорожі наступний: Україна — Варшава — Брюссель — Пунта Кана — Брюссель — Варшава — Україна.

Дати: 26 вересня — 8 жовтня. Доступні інші дати до кінця жовтня, перевіряйте необхідні вам дати та напрямки.

Віза: для Польщі та Бельгії — шенгенська віза або наявність біометричного паспорта для безвізового відвідування, для Домініканської Республіки достатня наявність закордонного паспорту: при в’їзді в країну купується карта на 30 або 60 днів та сплачується внесок 10 доларів, ще 20 доларів доведеться заплатити при поверненні.

Детальний маршрут подорожі виглядає наступним чином:

  1. Україна — Варшава. Є багато варіантів, як дістатись польської столиці. Наприклад, автобусами East West Eurolines за 100 гривень. Або скористатись сьогодні останньою змогою придбати квитки Київ-Варшава-Київ від 49 до 60 євро туди-назад! Ми не любимо стояти півдня на кордоні та цінуємо час, отже 26 вересня починаємо подорож з Києва до Варшави літаком Wizz Air всього за 909 гривень (29 євро). Для членів клубу Wizz Discount квиток обійдеться у 599 гривень (19 євро). Придбати квиток можна на сайті Wizz Air.
  2. Варшава — аеропорт Модлін. Дістатись аеропорту Модлін з Варшави можна трансфером усього від 2 євро (детальніше тут).
  3. Варшава Модлін — Брюссель Шарлеруа. Тут все просто: на допомогу приходить Ryanair і квиток Варшава-Брюссель за 39 злотих (9 євро), який можна придбати на сайті авіакомпанії.
  4. аеропорт Шарлеруа — Брюссель. Переміщаємось з аеропорту Шарлеруа в Брюссельський аеропорт. Квитки на трансфери від 5 євро можна придбати на сайті перевізників Flixbus або Flibco. А студентам з карткою ISIC доступні ще й ваучери на знижку 3 євро на офіційному сайті.
  5. Брюссель — Пунта Кана — Брюссель. Відпочиваємо у Домініканській Республіці з 27 вересня, повертаємось у Брюссель 4 жовтня. Вигідну ціну на переліт туди-назад пропонує сайт momondo — усього 302 євро! Доступні також інші дати: 4-11, 9-16 та 11-18 числа жовтня. Квитки можна придбати на сайті momondo.

Наступні дії повторюємо «дзеркально»:

  • Брюссель — аеропорт Шарлеруа. На допомогу знову приходять Flixbus та Flibco! Квитки на трансфер між аеропортами можна придбати від 5 євро на сайтах перевізників Flixbus або Flibco.
  • Брюссель Шарлеруа — Варшава Модлін. Знову Ryanair і знову квиток за 39 злотих (9 євро) на 5 жовтня, який можна придбати на сайті авіакомпанії.
  • аеропорт Модлін — Варшава. Дістатись Варшави з аеропорту Модлін можна трансфером усього від 2 євро (детальніше тут).
  • Варшава — Україна. Летимо 6 жовтня літаком МАУ чи Wizz Air за 38 євро (29 євро для членів Wizz Discount) або гуляємо ще два дні польською столицею і 8 жовтня усього за 22 євро (11 євро для членів Wizz Discount) летимо назад у Київ. Квитки на сайтах МАУ та Wizz Air.

Приклад бронювання Київ-Варшава-Київ, 26 вересня — 8 жовтня, усього за 55 євро:Приклад бронювання Варшава-Брюссель-Варшава, 27 вересня — 5 жовтня, усього за 78 злотих (18 євро):Приклад бронювання Брюссель-Пунта Кана-Брюссель, 27 вересня — 4 жовтня, усього за 302 євро:Приклад бронювання квитка Варшава-Київ, 6 жовтня, усього за 38 євро:Приклад бронювання трансферу Шарлеруа-Брюссель усього за 5 євро:Приклад бронювання трансферу Варшава-Модлін усього за 9 злотих (2 євро):Де вигідно жити протягом подорожі?

Шукати житло зручніше через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.