Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Євротур для хлопців: Львів — Краків — Берлін — Будапешт — Варшава — Львів лише за 58€! Зима.

Летимо пити різне пиво, їсти м’ясо, сидіти в купальнях та руїн-пабах і самостійно ставити наукові досліди. Хоча можливо буде музей еротики, тут як забажаєте. :)

Отже, використовуючи квитки авіакомпаній Wizz Air і Ryanair вирушаємо в захоплюючий тур чоловічою компанією.

Так вже вийшло, що і поляки і німці знають толк в приготуванні м’яса, особливо ковбас, і варять гарне пиво. Тому в Кракові та Берліні ви зможете це все спробувати і полюбити.

Берлін взагалі дуже тусовочне місто, тому проблем у виборі бару не буде.

У Будапешті вас чекає незліченна кількість руїн-барів (гугліть що це), а також прекрасних купалень, в яких можна розслабитися і поговорити про життя.

У Варшаві можна продовжити пивний марафон, а так само відвідати сучасний Центр науки «Коперник», в якому можна доторкатися до експонатів і самостійно проводити експерименти.

Ну і якщо захочете, то можна відвідати музей еротики, експонати якого піднімуть вам настрій і навіть розсмішать. Буде що згадати. :)

Дати: 29.01-04.02

Необхідна віза або біометричний паспорт.

Приклад бронювання 29 січня Львів — Краків за 10 євро:

Приклад бронювання 30 січня Краків  — Берлін за 9 євро (39 злотих):

Приклад бронювання 31 січня Берлін — Будапешт за 10 евро:

Приклад бронювання 1 лютого Будапешт — Варшава за 20.7 євро (6690 форитнів):

Приклад бронювання 3 лютого Варшава — Львів за 9 євро (39 злотих):

Квитки ви можете придбати на сайті wizzair та Ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян), vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.