Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


З Кракова до Амману лише за 18€ у два боки! Грудень.

У авiакомпанiï Ryanair є надзвичайно низькі цiни за перелiт з польского Кракова до столицi Йoрданiï — переліт в один бік буде коштувати лише 9 євро, а у два боки 18 євро!

За свою історію Йорданія перебувала під впливом різних цивілізацій, народів та імперій. Це подарувало їй багате різноманіття культурних та історичних пам’яток.

Країна насамперед вiдома мiстом Петра, мертвим морем та мальовничою пустелею Вадi-Рам. Про Петру кажуть «Рожеве місто, старе, як i cам час». Це, безумовно, найвідоміша пам’ятка Йорданії, яка вирублена прямо у скелi. Велечезнi гори та простори пустелi Вадi-Рам також не залишать вас байдужим.

Дати: грудень

До вартостi квитка включена тiльки ручна поклажа. Всi iншi послуги сплачуються окремо.

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт для безвiзового вiдвiдування Польщi.

В Йoрданiï вiзу можна оформити в аеропорту.

Приклад бронювання 7 грудня Краків — Амман за 9 євро (39 злотих):

Приклад бронювання у два боки 10-24 грудня Краків — Амман за 18 євро (78 злотих):

Квитки можно придбати на сайті Ryanair.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.