Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Збірка зі Львова в різні міста Європи на Різдвяні ярмарки до 36€ у два боки!

А ви вже знаєте на який Різдвяний ярмарок поїдете? Якщо ні, то ми вам дамо декілька порад, щоб ви змогли визначитися, поки ще є дешеві квитки на літаки. :)

Отже, завдяки авіакомпаніям wizzair та ryanair вирушаємо на Різдвяні ярмарки до Європи.

Зовсім скоро осінь «пройде свій екватор» і ми не встигнемо оком моргнути, як вулиці покриються пухнастим снігом, і святковий настрій у переддень Різдва буде витати у повітрі.

Саме час запланувати різдвяну подорож до Європи. Туди, де свято буде оточувати Вас всюди. Різдвяні ярмарки з музикою, різдвяними сувенірами, смачними солодощами і гарячим глінтвейном створять неповторну атмосферу.

Дати: різні дати у грудні

Необхідна віза або біометричний паспорт.

Варшава

Куди поїхати на Різдво? У Польщу, звичайно! Тут вас чекають незабутні різдвяні ярмарки. Багато хто думає, що ярмарки це доля Франції або Німеччині, але це лише частково так

Дерев’яні будиночки-крамниці ярмаркових торговців, величезний асортимент подарунків і частувань, гаряче вино з ароматними спеціями і корінням — традиційний польський гжанець, гаряче пиво — ще одна форма гжанця, прикраси та сувеніри ручної роботи на будь-який смак — все це чекає тих, хто приїде на варшавський різдвяний ярмарок.

Приклад бронювання у два боки Львів — Варшава 3-5 грудня за 19.98 євро:

Краків

Різдвяний ярмарок у Кракові пройде в цьому році на місці, яке вже давно стало традиційним, — на головній площі старого міста.

Більше 80 кіосків та крамниць з різноманітними подарунками та частуваннями розташуються навколо головної ялинки Кракова. Повітря знову наповниться запахами смаженого каштана, горіхів і яблук в карамелі, традиційних ковбас, смальцю зі шкварками, хліба, пряників і звичайно, краківських бубликів. Звичайно, як і всі ці роки не обійдеться без глінтвейну та гарячого шоколаду.

Приклад бронювання у два боки Львів — Краків 6-11 грудня за 19.98 євро:

Лондон

Описуючи ярмарки можна обійти увагою Лондон, в якому Різдво відзначають з особливим розмахом. Дух веселощів поширюється від Трафальгарської майдану, на якій розміщується головна ялинка країни, до найбільшого в місті ковзанки біля Сомерсет-хаус, а в Гaйд-пapкe відкривається Зимова Країна Чудес, де і влаштовуються ярмарки.

Приклад бронювання у два боки Львів — Лондон 7-10 грудня за 26 євро:

Мюнхен

У Мюнхені перед Різдвом відкривається більше 20 різдвяних ярмарків, і місто перетворюється в казку. Christkindlmarkt основна ярмарок в центрі Мюнхена на Марієнплац (Marienplatz). Величезна ялина, покрита блискучими вогнями, підноситься над площею. Щовечора о 17.30 звучить жива різдвяна музика з балкона ратуші. Це ідеальне місце, щоб купити різдвяні подарунки — ялинкові прикраси, світильники, різьблені лускунчики, одяг, свічки, мило та інші вироби ручної роботи.

Щоб дістатися зі Львова до Мюнхена, потрібно долетіти до міста Меммінген, а потім за 6 євро на автобусі фірми Flixbus доїхати до Мюнхена.

Приклад бронювання в дві сторони Львів — Меммінген 5-9 грудня за 26 євро:

Берлін

Німецькі ярмарки багато хто вважає кращими. Поки жодній країні не вдалося перевершити Німеччину по красі, насиченості і кількості святкових базарів. Тільки в Берліні в кінці листопада їх відкривається порядку 50. Шиплячі на вугіллі сосиски, вино зі спеціями, гарячий шоколад і традиційні пряники у вигляді сердечок — обов’язкові атрибути кожної «вайнахтсмаркт»

Приклад бронювання в дві сторони Львів — Берлін за 36 євро (1198 грн):

До вартості квитка входить тільки ручна поклажа.

Квитки можно придбати на сайті Flixbus, wizzair та ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян), vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.