Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Зі Львова до Марокко за 96€ у листопадi зі стиковкою у Дюссельдорфі!

Бажаєшь відчути себе принцесскою у казці? :) Тоді тобі до Королівства Марокко, адже саме тут ти відчуєшь себе героєм казок 1000 та 1 ніч. Ще тут мандарини по 6 грн за кіло, як раз перед Новим Роком затаришся. :)

У авіакомпанії Ryanair є непоганий варіант для відвідування Королівства Марокко зі Львова з довгими стиковками в Дюссельдорфі. Країна далеко, так що справжньому мандрівнику така перешкода не завада. :)

Фанам гри престолів Ессуейра теж придеться до смаку, адже саме тут знімали ринок рабів.

В декількох годинах на автобусі знаходиться славнозвісний Марракеш зі своєю медіною та Агадір, відомий своїми хвилями для серфінгу.

Дати 16-28 листопада

Необхідна віза для відвідування Марокко.

Доречі віза оформлюється дуже просто и пів року тому коштувала 650 грн.

Зверніть увагу, що вильоти з Дюссельдорфа до Ессуейри та до Львова виконуються рано вранці, так що це на руку тим, хто не хоче витрачати грощі на ніч у хостелі. Тому після прогулянок по Дюссельдорфу, можна сміливо йти до аеропорту і чекати вильоту.

Приклад бронювання Львів — Дюссельдорф за 26.5 євро:Приклад бронювання Дюссельдорф — Ессуейра за 22 євро:Приклад бронювання Ессуейра — Дюссельдорф за 21.5 євро:Приклад бронювання Дюссельдорф — Львів за 26.5 євро:В ціну входить провезення ручної поклажі, всі додаткові послуги (зареєстрований багаж, харчування на борту) сплачуються окремо.

Квитки можно придбати на сайті авіакомпаніі Ryanair.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян), vandrouki.asia (дешеві перельоті з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.