Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Авіа Одеса — Братислава лише за 10€ в один або 20€ у два боки клубу! Всім 30€.

Чудова ціна для відвідування Братислави від Wizz Air! Переліт в один бік буде коштувати лише 10 євро, а у два боки — 20 євро. Також можна заїхати у Вiдень, там недалеко.

Отже, у авіакомпанії Wizz Air з’явились дешеві квитки на рейс з Одеси до Братислави — квиток в один бік буде коштувати лише 10 євро, при наявності Wizz Discount Club

Що це таке? Це програма лояльності від авіакомпанії, річна підписка на яку коштує 40 євро на двох. З WDC кожен квиток на одну людину, на кожну поїздку, буде коштувати на 10 євро менше.

Доречі, можна заскочити у Відень. Їхати лише 1 годину на автобусі компанїї Flixbus і останнім часом можна знайти квитки взагалі за 1 євро! Подивитись можна тут

Дати: січень-лютий

Необхідна віза або біометичний паспорт.

Приклад бронювання у два боки Одеса — Братислава за 20 євро (558 грн):

Приклад бронювання у два боки Одеса — Братислава за 20 євро (558 грн):

Приклад бронювання у два боки без клубу Одеса — Братислава за 30 євро (858 грн):

Квитки ви можете придбати на сайті Flixbus та Wizz Air.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.