Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Авіаквитки з Жешува на острів Мадейра лише за 103 туди-назад!

Відмінна ціна за переліт на далекий острів Мадейра, з польського міста Жешув, що в 170 км від Львова!

Отже, у авіакомпанії Lufthansa є чудові ціни для відвідування португальского острову Мадейра майже з Украïни, а точнiше з мiста Жешув.

Всі, хто хоч раз бували на Мадейрі, залишаються закоханими в це чарівне місце все життя. Тут гори знаходяться просто на березі океану, з їх вершин біжать гірські струмки і шумлять каскади водоспадів, багато з яких утворюють невеликі гірські озера-басейни.

А навколо буйство зелені, розбавлене яскравими фарбами і пахощами екзотичних квітів. І це не дивно, адже навіть у січні температура повітря тут нерідко досягає позначки в +20 ° С.

До Жешува можно легко дiстатися автобусом зi Львова. Придбати квитки можна на сайті busfor.ua

Дати: 30 листопада / 1 грудня — 8 грудня

Тисніть на скріншот.

Приклад бронювання у два боки 30 листопада — 8 грудня Жешув — Мадейра за 103 євро:

Приклад бронювання у два боки 1-8 грудня Жешув — Мадейра за 103 євро:

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт для безвiзового вiдвiдування.

В ціну входить провезення ручної поклажі, всі додаткові послуги (зареєстрований багаж, харчування на борту) сплачуються окремо.

Де придбати авіаквитки?

Квитки можна придбати на ірландскій версії skyscanner

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоті з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.