Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


KLM планує запустити рейс зі Львова в Амстердам.

Для пасажирів зі Львова цей маршрут надасть можливість полетіти до столиці Нідерландів прямим рейсом або дістатися в США з пересадкою.

Голландська авіакомпанія KLM звернулася до адміністрації аеропорту Львів з ініціативою запустити рейс сполученням Львів — Амстердам.

«Я веду переговори з KLM про відкриття рейсу зі Львова в Амстердам, щоб авіаперевізники звідти перевозили наших пасажирів в Америку.  На одній з недавніх конференцій авіакомпанія KLM запропонувала нам провести переговори», — повідомила генеральний директор аеропорту Тетяна Романовська.

Проте, за її словами, на даний момент проблема полягає в тому, що у авіакомпанії не вистачає слотів в аеропорту Амстердама. Однак гендиректор львівського аеропорту впевнена, що з KLM все вийде.

Також Романовська уточнила, що аеропорт Львів обговорює можливість прямих перельотів до США з американськими авіакомпаніями.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.