Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Львів — Берлін лише за 8€ в один або за 17€ туди-назад для клубу! Всім 28€. Березень.

Відмінна ціна на переліт до столиці Німеччини від Wizz Air — політ в один бік зі Львова до Берліна буде коштувати вам лише 8 євро!

Отже, у авіакомпанії Wizz Air знайдені квитки на переліт зі Львова до Берліна. Ціна за переліт в один бік становить 8 євро, а за переліт туди-назад з вас попросять 17 євро, за умови наявності Wizz Discount Club.

Без нього переліт туди-назад буде коштувати 28 євро.

Що таке Wizz Discount Club? Це програма лояльності, річна підписка на яку коштує 30 євро на двох. З WDC кожен квиток на одну людину на кожну поїздку буде коштувати на 10 євро менше.

Дати: 13-17 та 17-20 березня

Необхідна шенгенська віза або біометричний паспорт.

Приклад бронювання у два боки 13-17 березня Львів — Берлін за 17 євро (538 грн):

Приклад бронювання у два боки 17-20 березня Львів — Берлін за 17 євро (538 грн):

Приклад бронювання у два боки без клубу 13-17 березня Львів — Берлін за 28 євро (918 грн):

Квитки можно придбати на сайтi wizzair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.