Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Львів — Порту лише за 25€ в один бік! Квітень.

Чудова ціна для початку вашої подорожі! Відвідайте батьківщину портвейну та порівняте його з тим, що продається у нас. Повірте, це не зовсім одне й те саме. :)

Отже, комбінуючи квитки від авіакомпаній Ryanair вирушаємо на батьківщину портвейну в чудове місто Порту!

Порту — місто, де співають фаду і танцюють на карнавалах, царство доброї кави, різнокольорових будинків під черепичними дахами і унікальних мостів, перекинутих через широку і сонну річку Дору.

Сюди їдуть цінителі всього справжнього і традиційного, щоб послухати шум Атлантичного океану, перейнятися старовиною, блукаючи мальовничими вуличками і покуштувати приголомшливі страви місцевої кухні.

Летіти будемо через Дюссельдорф Веце.

До вартостi квитка включена тільки ручна поклажа.

Дати: 2 та 9 квітня

Приклад бронювання 2 квітня Львів — Дюссельдорф Веце — Порту за 25 євро:

Приклад бронювання 9 квітня Львів — Дюссельдорф Веце — Порту за 25 євро:  

Квитки можно придбати на сайтi ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.