Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Міні-круїз з Польщі до Швеції і назад лише від 11.5€ з людини!

Компанія Stena Line проводить акцію на круїзи з Польщі до Швеції — відправитися в морську подорож можна лише від 11.5 євро з людини!

Отже, круїзна компанія Stena Line пропонує вам відправитися в круїз за маршрутом Гдиня — Карлскруна — Гдиня лише від 11.5 євро з людини.

Є два типи круїзів:

  • без виходу в місто, за 11.5 євро з людини (придбати тут)
  • з виходом в місто Карлскруна на день, за 14 євро з людини (придбати тут)

Такі ціни актуальні при розміщенні в каюті на чотирьох.

Дата акціі: 24 травня включно

Найнижчі ціни ви зможете знайти з вересня, влітку трохи дорожче.

Приклад бронювання у вересні за 11.5 євро з людини (49 злотих). 

Приклад бронювання у жовтні за 14 євро з людини (59 злотих):

Що входить у вартість: подорож в обидва боки, нічліг у 4-х місній каюті, розваги на борту, екологічний та портовий збір.

Як дістатися до Гдині?

Прямим рейсом а.к. Wizz Air Львів — Гданьск, а звідти за півгодини на автобусі Flixbus до Гдині. Ще можна доїхати до Гдині з багатьох міст Польщі також на автобусі цієї фірми.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.