Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Міні-круїз з Польщі до Швеції і назад лише від 12.5€ з людини! Можна на травневі свята.

Компанія Stena Line проводить акцію на 24-годинний круїз з Польщі до Швеції — відправитися в морську подорож можна лише від 12.5 євро з людини! Так що хапайте друзів чи родичів та мерщій до пригод на травневі! :)

Отже, круїзна компанія Stena Line пропонує вам відправитися в круїз за маршрутом Гдиня — Карлскруна — Гдиня лише за 12.5 євро з людини.

Ціна каюти складає 50 євро, так що можна обрати чотиримісне розміщення (12.5 євро з людини) або двомісне — 25 євро з людини.

Дати: 30 квітня, 1 і 2 травня.

Що входить у вартість: подорож в обидва боки, нічліг в каюті та розваги на борту.

Приклад бронювання Гдиня — Карлскруна — Гдиня за 12.5 євро з одного / 50 євро на 4 людини (219 злотих):

Придбати цей круїз ви можете тут.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.