Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


«Мотор Січ» відкриє прямі рейси Ужгород — Київ.

«Мотор Січ» з 3 червня відкриє прямі рейси між Ужгородом і київським аеропортом Жуляни, замість закритих раніше рейсів Ужгород-Львів.

Згідно з повідомленням авіаперевізника, польоти здійснюватимуться по понеділках, середах і п’ятницях з вильотом з Ужгорода о 07:00 і поверненням з Києва о 18:30. Час у дорозі становитиме 2 години.

Подібний розклад дозволить жителям Ужгорода здійснювати одноденні поїздки в столицю і повертатися додому в той же день. Авіаквитки продаються за ціною від 2500 грн в один бік і від 5100 грн туди-назад. У вартість входить перевезення багажу до 20 кг.

15 травня голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс заявив про досягнення домовленостей з «Мотор Січ» про запуск рейсів до Києва з частотою три рази на тиждень, з можливістю збільшення до щоденних при наявності потреби. У той же день він опублікував фотографію наказу Державіаслужби, про переведення маршруту Київ-Ужгород в розряд суспільно важливого для Ужгорода і Закарпатської області.

Джерело avianews.com

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.