Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка зі Львова до Ліона і «міста погаслих вулканів» лише за 48€ туди-назад!

Виявляється, у Франції є на що подивитися не тільки в Парижі, але і наприклад в Ліоні або місті Клермон-Ферран, розташованому на недіючому вулкані Пюї-де-Дом.

Ліон — відоме місто у Франції, яке знають у всьому світі завдяки його архітектурі, історичним  пам’яткам та гастрономії. Красиві парки, чарівні набережні та історичний центр міста — візитні картки Ліона, які зайняли гідне місце в списку ЮНЕСКО.

Клермон-Ферран знамените своїм гарячим норовом, адже не дарма воно розташоване поблизу вулканів. До того ж, це столиця року, регбі та короткометражних фільмів,

Однією з особливостей Клермон-Феррана є використання вулканічної породи в архітектурних спорудах, що надає місту особливий вигляд.

Також тут розташована одна з головних визначних пам’яток Франції — Гора Пюї-де-Дом. На її вершині (+1465 метрів) знаходиться храм Меркюр, звідки відкривається захоплююча панорама на 80 вулканів.

Дати: 2-10 грудня

Для початку їдемо автобусом до Варшави. Дати та час гнучкі.

Приклад бронювання 2 грудня Львів — аеропорт Варшава Шопен за 3.5 євро (100 грн):

Далі летимо в Ліон.

Приклад бронювання у два боки 3-10 грудня Варшава — Ліон за 27 євро (118 злотих):

Після прогулянок по Ліону, вирушаємо на автобусі Flixbus у Клермон-Ферран. Час у дорозі 2 години, ви можете обрати рейс більш зручний для вас.

Приклад бронювання у два боки Ліон — Клермон-Ферран за 14 євро:

Після повернення до Варшави, їдемо додому на автобусі.

Приклад бронювання 10 грудня Варшава — Львів за 3.5 євро (100 грн):

Для володарів Wizz Discount Club дорога вийде на 10 євро дешевше.

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт. До вартостi квитка включена тільки ручна поклажа.

Де придбати квитки?

Квитки можно придбати на сайтi  wizz air. East West Eurolines, Flixbus.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.