Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка до перлини Боденського озера зі Львова лише за 50€ туди-назад!

Комбінуючи квитки від а.к. Ryanair та автобусного перевізника Flixbus, вирушаємо до Баваріі та чарівного Боденського озера!

Меммінген, що знаходиться у Баварії, це місто з населенням трохи більше 40 тисяч, яке ніби зійшло зі сторінок книжки з казками братів Грімм чи Андерсена.

Різнокольорові, ніби лялькові, будиночки з гострими трикутними дахами, чисті вулички та просто мультиплікаційно-яскрава центральна площа.

Меерсбург є справжньою малої перлиною Боденського озера і землі Баден-Вюртемберг.

Чим же він приваблює людей з усіх куточків землі? Перш за все своїми гарними квітучими вулицями, які повністю збереглися з середньовічних часів, винними тавернами, замками і чудовим видом на озеро.

Також можна не обмежуватися оглядом тільки Меерсбурга, а завітати і в інші міста Боденьского озера. Наприклад місто Констанц, відстань до якого не перевищує 5 км, і в гарну погоду можна зробити екскурсію по блакитній воді повз білосніжних яхт і катамаранів.

Можна погратися з датами у жовтні або вересні та підібрати під себе.

Дати: 11-18 жовтня

Добиратися будемо через Меммінген а.к Ryanair.

Приклад бронювання у два боки 11-18 жовтня Львів — Меммінген за 36 євро:

Далі автобусом фірми Flixbus їдемо в Меерсбург.

Приклад бронювання у два боки Меммінген — Меерсбург за 14 євро:

При наявності біометрії віза не потрібна. У ціні ручна поклажа.

Де можна придбати квитки?

Квитки купувати на сайті Flixbus, Ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.