Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка до Цюріха зі Львова лише за 60€ туди-назад! Вересень

Існує думка, що дістатися з України до Швейцарії коштує дуже великих грошей, але насправді це не зовсім так. Інша справа, що в самій Швейцарії все дорогувато, але це вже інша історія. :)

Отже, комбінуючи квитки від автобусного перевізника Flixbus і авіакомпанії Ryanair вирушаємо зі Львова до Цюріха!

Місто знаходиться не тільки в серці Європи, але і в серцях тих, хто побував тут хоча б один раз. Розташований на північних берегах Цюріхського озера, з величним видом на засніжені Альпи на горизонті, Цюріх захоплює подих.

Центр міста запропонує унікальний мікс пам’яток і цікавих місць — понад 50 музеїв, більше 100 арт-галерей, бутики, насичене нічне життя. Для активного відпочинку можна відправитися плавати на човні по озеру в самому серці міста або піти в мальовничий похід на гору Ютліберг.

Дати: 9-13 вересня

Для початку летимо зі Львова в Меммінген а.к Ryanair.

Приклад бронювання у два боки 9-13 вересня Львів — Меммінген за 34 євро:

Відстань від аеропорту до автобусного вокзалу 5 км, так що якщо авантюризм у вас в крові, то можна поїхати в цей же день в Цюріх.

Іншим же ми радимо відправитися на наступний день. :) Час в дорозі 3.5 години.

Приклад бронювання у два боки Меммінген — Цюрих за 26 євро:

При наявності біометрії віза не потрібна. У ціні ручна поклажа.

Де можна придбати квитки?

Квитки купувати на сайті Flixbus, Ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.