Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка зі Львова в Дінан лише за 47€ туди-назад! Червень

Маленькі європейські міста мають свою неповторну атмосферу. І місто Дінан одне з кращих представників своїй «ваговій категорії».

Дінан дуже популярний туристичний напрям серед бельгійців. Місто знаходиться в надзвичайно красивому місці і дуже фотогенічне.

А все завдяки скелі, на тлі якої несе свої води річка Маас і височить незвичайний міський собор, позаду якого видніється старовинна фортеця.

Пейзаж на цьому березі міста стоїть десятків фотографій. Мало хто знає, але саме тут жив і працював Адольф Сакс, людина яка придумала саксофон.

Необхідна віза або біометричний паспорт.

Дати: 12-18 червня

Починаємо поїздку з переїзду зі Львова до Варшави, щоб потім полетіти в аеропорт Брюссель Шарлеруа. Квитки на автобус можна купити на сайті ewe.ua

Приклад бронювання 12 червня Львів — Варшава за 3 євро (100 грн):

Приклад бронювання у два боки 13-18 червня Варшава — Брюссель Шарлеруа 18 євро (78 злотих):

З Шарлеруа їдемо на поїзді в Дінан. Розклад та квитки на сайті Omio.

Приклад бронювання у два боки Шарлеруа — Дінан за 23 євро:

Назад маршрут в зворотній послідовності. Після прильоту до Варшави їдемо на автобусі до Львова.

Приклад бронювання 18 червня Варшава — Львів за 3 євро (100 грн):

Де купити квитки?

Квитки можно придбати на сайті ryanair, omio та ewe.ua

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.