Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка зі Львова в Хельсінгер і замок Кронборг лише за 43€ туди-назад для клубу! Всім 62€.

Якщо вас вже не заманиш в міста, в які ви вже прилітали, то можливо вам необхідно не обмежувати себе оглядом міста, ім’я якого носить аеропорт. З великою ймовірністю в окрузі обов’язково знайдеться щось, гідне вашої уваги.

Хельсінгер розташований в годині їзди від столиці Данії і саме тут поселив Шекспір ​​свого принца Гамлета. Знаєте чому? Це було дуже багате місто, друге за значимістю після Копенгагена. Своє багатство воно отримало через розташування в найважливішому місці протоки Ересунн — там, де зовсім близько сходяться датські та шведські берега.

Ця протока завжди був місцем жвавого торгового судноплавства. Не дивно, що століттями данці і шведи боролися за право влаштуватися тут і стягувати податок з суден.

Нагадуванням про ті події служить легендарний замок Кронборг. Саме він став місцем дії шекспірівського «Гамлета», навіть незважаючи на те, що в замку ніколи не жили королі. Проте, відомий Гамлет не був вигаданим персонажем.

Дати: 7-11 серпня

Приклад бронювання у два боки 7-11 серпня Львів — Копенгаген за 21 євро (643 грн):

З Копенгагена в Хельсінгер кожні 20 хвилин їздять електрички. Квитки шукати на сайті Omio.

Приклад бронювання у два боки Копенгаген — Хельсінгер за 22 євро:

Найнижчі ціни актуальні для володарів Wizz Discount Club. Без нього квитки на літак будуть коштувати на 20 євро більше.

Що таке Wizz Discount Club? Це програма лояльності, річна підписка на яку коштує 30 євро на двох. З WDC кожен квиток на одну людину на кожну поїздку буде коштувати на 10 євро менше.

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт. До вартостi квитка включена тільки ручна поклажа.

Де купити квитки?

Квитки можно придбати на сайті Omio та wizzair.com

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.