Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка зі Львова в Копенгаген і Оденсе лише за 42€ туди-назад для клубу! Всім 62€. Червень.

Якщо вас вже не заманиш в міста, в які ви вже прилітали, то можливо вам необхідно не обмежувати себе оглядом міста, ім’я якого носить аеропорт. З великою ймовірністю в окрузі обов’язково знайдеться щось, гідне вашої уваги.

Отже, завдяки авіакомпанії Wizz Air і автобусному перевізнику Flixbus, у вас є можливість побувати в столиці Данії і заглянути в казкове містечко, де народився письменник Ганс Крістіан Андерсен!

Якщо серце Датського королівства б’ється в шумному Копенгагені, то його душа живе в старовинному Оденсе. Все містечко немов книга з ілюстраціями до казок. 

А любителі незайманої природи будуть підкорені красою фьорда Оденсе, 13-ти кілометровоï затоки на півночі острова Фюн.

Можна погратися з датами у червні та підібрати під себе.

Дати у статті: 19-23 червня

Приклад бронювання у два боки 19-23 червня Львів — Копенгаген за 20 євро (598 грн):

Після Копенгагена вирушаємо в Оденсе на автобусі фірми Flixbus. Час в дорозі близько двох годин. Підібрати рейс і купити квитки можна тут.

Приклад бронювання у два боки 22-23 червня Копенгаген — Оденсе за 21.8 євро:

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт.

До вартостi квитка включена тільки ручна поклажа.

Квитки можно придбати на сайті Flixbus та wizzair.com

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.