Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Авіаквитки Львів — Баку лише за 29€ в один або 59€ туди-назад!

Хороша ціна на переліт з України до столиці Азербайджану — політ зі Львова в Баку буде коштувати вам лише 59 євро туди-назад і навіть закуски в ціні!

Отже, авіакомпанія Buta Airways, дочка Azerbaijan Airlines, пропонує вам відмінні ціни на переліт з України в душевний Баку з квітня по жовтень.

До речі, аеропорт міста вважається одним з найкрасивіших аеропортів світу.

Дати: квітень-жовтень

Віза не потрібна.

Приклад бронювання у два боки Львів — Баку за 59 євро:

Приклад бронювання у два боки Львів — Баку за 59 євро:

Особливістю авіакомпанії Buta Airways є те, що у вартість квитка не входить ручна поклажа. Тобто безкоштовно можна взяти тільки сумку або портфель розміром 75 см в сумі трьох вимірів.

Можна вибрати інший тариф, дорожче на 15 євро, куди входить багаж в 10 кг, або доплатити за ручну поклажу 25 євро. Сендвіч і вода входять у вартість мінімального тарифу. Без ручної поклажі, але відносно ситі, такі справи.

Де купити дешеві квитки в Азербайджан?

Квитки купувати на сайті скайсканер

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.