Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Авіаквитки Львів — Меммінген лише за 9.99€ в один або 19.98€ у два боки!

Чудова ціна за переліт зі Львова до середньовічного міста Меммінген, що у Баварії! А якщо забажаєте, то і до Мюнхену недалеко.

Отже, у авіакомпанії Ryanair є низька ціна на переліт зі Львова до німецького міста Меммінген, що знаходиться в 100 км від Мюнхена.

Меммінген це місто з населенням трохи більше 40 тисяч, ніби зійшло зі сторінок книжки з казками братів Грімм чи Андерсена. Різнокольорові, ніби лялькові, будиночки з гострими трикутними дахами, чисті вулички, просто мультиплікаційно-яскрава центральна площа.

Відтак у місті, яке можна обійти за пару годин, на невеличкій території зосереджена ціла купа архітектурних пам’яток родом із середньовіччя.

Якщо буде бажання, то з Меммінгена до Мюнхена можна дістатися автобусом Flixbus від 5 євро в один бік.

Дати: березень

Приклад бронювання у два боки Львiв — Меммiнген за 19.98 євро:

Приклад бронювання у два боки Львiв — Меммiнген за 19.98 євро:

До вартостi квитка включена тільки ручна поклажа. Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт.

Квитки можна придбати на сайтi ryanair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.