Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Поїздка з Києва в Копенгаген і Гетеборг за 52€ туди-назад клубу! Всім 69€

Завдяки авіакомпанії Wizz Air і автобусному перевізнику Flixbus, у вас є можливість спланувати поїздку до столиці Данії і заглянути у місто Гетеборг.

Гетеборг часто порівнюють із Сан-Франциско через велику кількість мостів, води, пагорбів і рибних ресторанчиків на будь-який смак.

Із кранів тут тече мінеральна вода, а по парках розгулюють зайці з кроликами. Може здатися, що це місто із казки, але насправді воно розташоване у Швеції,

До того ж чим екзотичніше напрямок, тим сьогодні модніше. Кого нині здивуєш Парижем або Міланом? Гетеборг — інша справа.

Дати: 10-17 червня

Приклад бронювання у два боки Київ — Копенгаген за 22 євро (678грн):

Далі вирушаємо у Гетеборг автобусом фірми Flixbus. Час в дорозі близько 4 годин. Підібрати рейс і купити квитки можна тут.

Приклад бронювання у два боки Копенгаген — Гетеборг за 30 евро:

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт. До вартостi квитка включена тільки ручна поклажа.

Де купити квитки?

Квитки можна придбати на сайті Flixbus та wizzair.com

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.