Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Політ з Харкова у Стамбул і назад + 4* готель усього за 126€! (1-5 січня)

Прямий політ Харків-Стамбул-Харків на новорічні свята від компанії Pegasus та 4 ночі у турецькому готелі за привабливою ціною у нашій рубриці «почти пакет». Полетіли!

Чудова пропозиція для тих, хто знає, як вигідно планувати свій відпочинок заздалегідь: прямі рейси Харків-Стамбул і Стамбул-Харків від авіакомпанії Pegasus та 4 ночі у 4-зірковому готелі Leyenda обійдуться усього в 126 євро!

Зверніть увагу, дана пропозиція дійсна 1-5 січня за умови подорожі двох осіб, а у вартість авіаквитків входить ручна поклажа до 8 кг, додаткові ж послуги оплачуються окремо.

Дати: 1-5 січня;

Віза: не потрібна;

Авіаквитки: на сайті Skyscanner;

Бронювання готелю: на сайті HotelsCombined.

Приклад бронювання квитків Харків — Стамбул — Харків, 1-5 січня, усього за 77 євро:Приклад бронювання двомісного номеру у Стамбулі, 1-5 січня, усього за 98 євро (49 євро з людини):Якщо раптом вам не підходить варіант готелю, спробуйте знайти житло своєї мрії через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.