Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Дивовижне поруч з аеропортом: поїздка в Трір (Німеччина) зі Львова лише за 51€ для клубу та 71€ для всіх!

Використовуємо хорошу ціну на переліт від Wizz Air і вирушаємо в маленький і затишний Трір недалеко від кордону з Люксембургом лише за 51 євро туди-назад зі Львова! У грудні.

Якщо аеропорт розташований поруч з містом, особливо популярним — то зовсім не обов’язково їхати з нього тільки в це місто. Придивіться, навколо можуть бути ще більш цікаві місця! Наприклад, містечко Трір, про який мало хто чув.

А між тим, Трір — найстаріше місто Німеччини, яке було засноване у 15 році до н. е. римським імператором і свого часу називався «Північним Римом». Також з 1986 року місто внесено до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Через те, що місто розташоване близько до Люксембургу та Франції, в ньому відчувається не типова для Німеччини атмосфера.

Зацікавлені? Тоді дивіться як туди можна дістатися!

Ціни вказані для власників Wizz Discount Club. Для всіх на 20 євро дорожче.

Дати: 14-17 грудня

Необхідна віза або біометичний паспорт.

Спочатку летимо зі Львова в аеропорт Франкфурт-Хан, а потім сідаємо на автобус з аеропорту в Трір. Назад таким же маршрутом. Все. :)

Приклад бронювання у два боки 14-17 грудня Львів — Франкфурт Хан за 36.5 євро (1198 грн):

Приклад бронювання у два боки 14-17 грудня Франкфурт Хан — Трір за 15 євро:

До вартості входить тільки ручна поклажа.

Квитки ви можете придбати на сайті Flibco та Wizz Air.

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!



Поделиться

Comments are closed.