Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Летимо з Вінниці в Ригу всього за 93€ туди-назад! (вересень)

Пропозиція від МАУ: переліт з Вінниці у Ригу і назад із невеличкою пересадкою у Києві за дуже привабливою ціною! Різноманітні дати вересня.

У базі авіакомпанії МАУ з’явилась вигідна пропозиція: польоти з Вінниці у Ригу з пересадкою в Києві усього за 93 євро туди-назад! Чудовий варіант для вінничан та гостей міста.

Квитки за даною ціною доступні у різні числа вересня, починаючи з жовтня по травень ціна коливається від 110 євро. Перевіряйте необхідні вам дати і ціни.

Зверніть увагу, що в ціні тільки ручна поклажа, додаткові послуги оплачуються окремо.

Дати: різні числа вересня;

Віза: шенгенська віза або наявність біометричного паспорта для безвізового відвідування;

Квитки: на сайті МАУ.

Приклад бронювання квитків Вінниця-Рига-Вінниця, 10-24 вересня, усього за 93 євро:Приклад бронювання квитків Вінниця-Рига-Вінниця, 5-12 вересня, усього за 93 євро:Де вигідно жити у Ризі?

Шукати житло зручніше через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.