Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Wizz Air: Львів — Вроцлав на День захисника України лише за 46€ туди-назад!

Великі вихідні на День захисника України вже через місяць, а ви досі ще не знаєте де святкувати?Є одна ідейка, щоб ви не сиділи вдома. :)

Використовуючи квитки від авіакомпанії Wizz Air вирушаємо зі Львова до Вроцлава на святкові вихідні з приводу Дня захисника України, попередньо взявши день відгулу.

Вроцлав — столиця Нижньосілезького воєводства і одне із найбільших міст Польщі. Його ще називають польською Венецією, бо місто знаходиться на 12 островах, які сполучає 303 мости.

У Вроцлаві кілька тисячолітніх костьолів, багато німецької архітектури різних епох і велика центральна площа, яка колись була ринковою.

Звісно на автобусі буде дешевше, близько 30 євро за проїзд у два боки, але ви втрачаєте дрогоцінний час.

Якщо бажаєте, то завітайте на сайт busfor, та підберіть собі альтернативний рейс або може ви захочете кудись в інше місце.

Дати: 13-16 жовтня

Необхiдна шенгенська вiза або бiометричний паспорт.

Приклад бронювання у два боки Львів — Вроцлав за 46 євро (1508 грн):

До вартостi квитка включена тільки ручна поклажа.

Квитки можно придбати на сайті wizz air

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян), vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.