Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Львів — Берлін лише за 9€ в один бiк для клубу! Всім 15€. Квiтень.

Відмінна ціна на переліт до столиці Німеччини від Wizz Air — політ в один бік зі Львова до Берліна буде коштувати вам лише 8.5 євро!

Отже, у авіакомпанії Wizz Air знайдені квитки на переліт зі Львова до Берліна. Ціна за переліт в один бік становить 8.5 євро, за умови наявності Wizz Discount Club.

Без нього переліт буде коштувати 14.5 євро.

Що таке Wizz Discount Club? Це програма лояльності, річна підписка на яку коштує 30 євро на двох. З WDC кожен квиток на одну людину на кожну поїздку буде коштувати на 10 євро менше.

Дати: квiтень

Необхідна шенгенська віза або біометричний паспорт.

Приклад бронювання Львів — Берлін за 8.5 євро (269 грн):

Приклад бронювання без клубу Львів — Берлін за 14.5 євро (459 грн):

Приклад бронювання Львів — Берлін за 8.5 євро (269 грн):

Приклад бронювання Львів — Берлін за 8.5 євро (269 грн):

Квитки можно придбати на сайтi wizzair

Де дешево жити у подорожі?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com, який дозволяє порівняти ціни з десятку систем бронювання готелів. Самі так робимо і дуже задоволені :)

Бажаєте отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу групу Вконтакте, на наш Facebook, сповіщення у Telegram або Twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вас зацікавить наш сайт vandrouki.by (додаткові акції для білорусів) та vandrouki.ru (додатокві акції для россіян)vandrouki.asia (дешеві перельоти з Середньої Азії).

Приємних мандрівок!

Поделиться

Comments are closed.