Дървен материал от www.emsien3.com

Дървени греди за покрив


Aegan Airlines: польоти з Києва у Москву усього від 122€ туди-назад! (листопад-грудень)

Вигідний тариф від Aegan Airlines: польоти з Києва у Москву і назад усього від 122 євро! Різні дати листопада та грудня.

Отже, у авіакомпанії Aegan з’явились вигідні цiни на польоти між Києвом і Москвою. Дістатись з української столиці до російської з пересадкою в Афінах можна від 122 євро туди-назад!

Дати: різні числа листопада — грудня.

Зверніть увагу, що в ціні тільки ручна поклажа, а всі інші послуги оплачуються додатково.

Квитки можна придбати на сайті Skyscanner.

Приклад бронювання квитків Київ-Москва-Київ, 24-28 листопада, усього за 124 євро:Приклад бронювання квитків Київ-Москва-Київ, 8-12 грудня, усього за 122 євро:Де вигідно жити у Москві?

Шукати житло зручніше через сервіс HotelsCombined.com, який дає змогу порівняти ціни серед десятків систем бронювання готелів. Самі так робимо, дуже задоволені і вам радимо :)

Хочете отримувати інформацію про акції першими? Підпишіться на нашу спільноту у VKна наш Facebookсповіщення у Telegram або twitter. Інформація про акції з’являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Можливо, Вам будуть цікавими сайти vandrouki.by (додаткові акції для білорусів), vandrouki.ru (додаткові акції для росіян) та vandrouki.asia (дешеві польоти з Середньої Азії).

Приємних подорожей!

Поделиться

Comments are closed.